dandan logo

FÁCÁNKERTI SZESZGYÁR

Fácánkertpuszta

alapterület
3.000 m²

telekterület
19.510 m²

160.000.000 Ft

Szeszgyár volt régen, ma már természetközeli élményeket nyújtó rendezvényközpont.

– 1800-as évek végére visszanyúló történelem
– Ipartörténelmi jelentőségű ingatlan együttes: gyárvezetői villa, termelő épületek, szállások, kovács műhely, régi üzem területek, raktárak, pincék, intim kert és tó
– Rendezvénytér, ipari területek, raktárak, vendéglátó és szálláshelyek
– 23 ágyas szálláshely 3 épületben, és további kempingezési lehetőség
– 300 m2+ rendezvénytér, 130 fő befogadóképesség
– 300 m2+ tégla oszlopokkal kirakott boltíves pince tér
– 2013 óta működő vállalkozás

– Összesen 3000 m2 épület
– Összesen 19.510 m2 telek

Mi mindenre lehet jó egy régi szeszgyár? Az épületegyüttes koncertekre, kiállításokra, előadásokra, csapatépítő tréningekre tökéletesen alkalmas, de rendeztek már itt „digitális nomád” tábort és „női elvonulás” tábort is. A terület egészen különleges hangulatú, az oda belépő egy teljesen más világba csöppen. Éppen ezért alkalmas például természetközeli témájú esküvők megtartására. 2023-ra már szinte minden hétvégét lefoglaltak a jegyespárok.

Ha érdekli egy izgalmas, természetközeli rendezvényhelyszín, amely számtalan lehetőséget rejt magában, a fácánkerti volt szeszgyár egy kiváló választásnak bizonyulhat. Globális trendként érzékelhető a “vissza a természethez” gondolatkör, a loft és industrial stílus, amelybe tökéletesen beleillik ez az épületkomplexum.

Az ingatlanon van egy támogatott vállalkozói hitel, melynek összege havonta csökken. A vállalkozói hitel kb 110 000 000 forint, melyet az ár nem tartalmaz, ezt az új vevőnek kell átvállalnia az üzemeltető cég megvásárlásával. 

Ha felkeltettük érdeklődését és megismerné az üzleti adatok és feltételek, akkor keressen minket bátran a megadott elérhetőségeken.