dandan logo

NAGYBÁNYAI ÚT 44. 2. EMELET

II. Kerület

alapterület
179 m²

Erkély mérete
62 m²

1,05 millió €

Ahol az álmok találkoznak, egy tech vállalkozó és egy sztárépítész együttműködéséből

A Nagybányai út 44-ben, a Rózsadombon egy olyan panorámás társasházra szeretném felhívni a figyelmét, ami kimagaslik a most épülő ingatlan projektek mezőnyéből. Az N44 minden szempontból a legmagasabb standardokat követi. Panoráma Budapestre, okosház rendszer, mennyezeti hűtés és padlófűtés, lakásonként egyedi hőszivattyúkkal. Zsaluzia, alumínium nyílászárók, lakásonként erkély, kert és tetőterasz. Minden az elérhető legjobb minőségben kivitelezve, egy tech vállalkozó és egy sztár építész együttműködéséből.

Mindössze 6 lakás van ebben a társasházban, melyek mindegyike gyönyörű panorámával, és építészetileg különleges megoldásokkal rendelkezik. A lakások között található családi otthon és exkluzív lakás pároknak vagy egyedülállóknak.

A 4 hálószobán túl a lakáson belül 2 fürdőszoba, egy vendég WC, egy tágas gardróbszoba, egy praktikus mosószoba, egy kényelmes méretű kamra és egy szaunával ellátott kert található, amely egy igazán fényűző közérzetet nyújt.

A meghirdetett árak emelt szerkezetkész állapotra értendőek. A beruházó a vevőkre bízza a választást az ingatlanok belső befejezésével kapcsolatosan, melyet a vásárlással egyidőben külön szerződésben rögzítenek.