dandan logo

NAGYBÁNYAI ÚT 44. 5. EMELET

II. Kerület

alapterület
287m²

Erkély mérete
18,5 m²

2,50 millió €

Ahol az álmok találkoznak, egy tech vállalkozó és egy sztárépítész együttműködéséből

A Nagybányai út 44-ben, a Rózsadombon egy olyan panorámás társasházra szeretném felhívni a figyelmét, ami kimagaslik a most épülő ingatlan projektek mezőnyéből. Az N44 minden szempontból a legmagasabb standardokat követi. Panoráma Budapestre, okosház rendszer, mennyezeti hűtés és padlófűtés, lakásonként egyedi hőszivattyúkkal. Zsaluzia, alumínium nyílászárók, lakásonként erkély, kert és tetőterasz. Minden az elérhető legjobb minőségben kivitelezve, egy tech vállalkozó és egy sztár építész együttműködéséből.

Mindössze 6 lakás van ebben a társasházban, melyek mindegyike gyönyörű panorámával, és építészetileg különleges megoldásokkal rendelkezik. A lakások között található családi otthon és exkluzív lakás pároknak vagy egyedülállóknak.

A rezidencia 5 hálószobája mellett, 4 fürdőszobát, egy vendég WC-t, egy tágas gardróbszobát, egy kényelmes kamrát, egy hatalmas tetőteraszt és egy nagy, panorámás nappalit tartalmaz.

A meghirdetett árak emelt szerkezetkész állapotra értendőek. A beruházó a vevőkre bízza a választást az ingatlanok belső befejezésével kapcsolatosan, melyet a vásárlással egyidőben külön szerződésben rögzítenek.