dandan logo

BELGRÁD RAKPART LUXUSLAKÁSOK

V. Kerület

alapterület
282 m²

Dunai panoráma

440.000.000 Ft

Ritkaságnak számító Dunai panorámás luxuslakások eladók a Szabadság hídhoz közel, a Belgrád rakparton. A két egymás melletti ingatlan egybenyitható, területük a tulajdoni lap szerint 262, a valóságban 282 m2.

Az első lakás belső kétszintes, két külön bejárattal rendelkezik. A földszintről különleges falépcső vezet a felső szintre, melynek amerikai konyhás nappalija és egyik hálószobája a Dunára és a Gellért-hegyre panorámás. A két szobához saját fürdőszoba tartozik, az előtérben külön mellékhelyiség kapott helyet. A lakás tágas, napfényes; ötvözi a régi idők nagypolgári miliőjét és a modern kor elvárásait. Az ingatlant jelenleg egy nagykövetség bérli, a szerződés 2024. június 30-ig érvényes.

A második lakás rövid távú kiadással, szálláshelyként működik, jelenlegi felosztása: négy szoba, két fürdőszoba, konyha, külön étkező, két gardrób, külön mellékhelyiség. A nappali a Dunára néz.

A belváros legszebb részén lévő, két egymás melletti ingatlan ritkaságnak számít, amik az új tulajdonos igényei szerint egybenyithatók vagy akár több lakásra is oszthatók. Az ingatlan együttes tökéletesen alkalmas iroda, cégközpont, vagy egy hatalmas méretű luxuslakás kialakítására.

Néhány lépés a Duna-part, néhány perc séta a Vásárcsarnok és a két egyetem (Corvinus, ELTE). Éttermek, kávézók, hangulatos utcák vannak a közelben, épp ezért saját otthonnak és befektetésnek is tökéletes választás.