dandan logo

ÚJ ÉPÍTÉSŰ LAKÁS A BUDAI BELVÁROSBAN

XII. Kerület

alapterület
75 m²

19m² erkély

198.000.000 Ft

3. emeleti, 3 szobás, csendes teraszos lakás

A Budai belváros egyik legszebb kis utcájában, a Beethoven utcában eladó egy 3 szobás, ideális elosztású új építésű lakás. Az otthon ablakai zöld fákra és a környező háztetőkre néznek, és még a közeli hegyek vonalai is látszanak.

A lakás terasszal együtt 94 négyzetméter, amelyben egy nagy méretű amerikai konyhás nappali (28 m2), egy gardróbos hálószoba (13.5 m2), és egy háló/dolgozó/gyerekszoba (12 m2) található. A lakásban ideális elosztású terek, 19 négyzetméteres fedett terasz, egy fürdőkádas fürdőszoba, és külön wc található.

A ház összes lakásában a hűtést, a fűtést és a melegvizet hőszivattyú biztosítja.

A lakást műszakilag kiváló minőség, mágneses kilincsek, szobánként szabályozható hűtés és fűtés, motoros aluminium redőnyök, és kedvező fenntartási költségek jellemzik.

A lépcsőház modern és prémium minőségben kivitelezett, ahol lift is található.

A társasházban már minden lakás elkelt.

A lakáshoz tartozik egy garázshely, melynek irányára 15 millió forint. 

A közelben kiváló pékségek, kávézók, éttermek, cukrászdák, boltok, borbolt, sportolási és szórakozási lehetőségek találhatók. A lakást belvárosi infrastruktúra, mégis egy nagyon nyugodt utca és csendes elhelyezkedés jellemzi. Közel van a Testnevelési Egyetem, és minden olyan szolgáltatás ami a városi élet része.

Különleges lehetőség egy zöld fákkal teli, gyönyörű utcában, ahol ez az egy új építésű lakás elérhető.