dandan logo

NÁDFEDELES TIHANYI HÁZ

Tihany

alapterület
326 m²

telekterület
2560 m²

490.000.000 Ft

Tihany legjobb ár-érték arányú háza eladó!

Gyönyörű balatoni panorámával, medencével, fantasztikus közösségi terekkel, nádfedeles, de modern ház 2500 négyzetméteres telken.

Az érkező szinten tágas közösségi tér, társalgóval, étkezővel, konyhával és egy gyönyörű autentikus boros pince található, ahol akár 20 főnél nagyobb társaság is kényelmesen elfér. Ezen a szinten található még két hálószoba, külön fürdőszoba és vendég mosdó, és egy mosókonyha.

A ház első és második emeletén két külön lakrész lett kialakítva. Mindegyik saját modern konyhával, étkezővel, fürdőszobákkal, nappalival és hálószobákkal rendelkezik, így akár egy többgenerációs nagycsalád, több család vagy külön társaságok is együtt tudnak élni vagy nyaralni a házban.

A középső szinthez kapcsolódik egy gyönyörű nagy terasz, ahol fedett kerti konyha és medence is található. Mindehhez a balatoni panoráma szolgáltatja a hátteret.

A kert alsó részén dísznövények és térburkolattal ellátott tágas parkoló, illetve fedett autóbeállók szolgálják a tulajdonosok és a vendégek kényelmét. A ház fölötti részen gyermekjátszótér, kerti sütögető-pihenő terület, és szőlő-/növénytermesztésre alkalmas kert található.

A ház Tihany Cserhegy-Kopaszhegy részén található, luxus családi házak, nyaralók, klasszikus szőlészetek és borászatok között. A közelben található a rév, gyalogosan is nagyjából 10 perc alatt elérhető a Balaton. Autóval pár perc alatt könnyen elérhetőek a környező strandok (Plage 18, Tihany Yacht Club, szabadstrandok), éttermek, sportolási lehetőségek (vitorlázás, tenisz, úszás), a Tihanyi Apátság, az Ófalu és a hajóállomás. A ház fölötti hegyen Natura 2000 természetvédelmi terület található, egyedülálló természeti kincsekkel.

Magas megtérüléssel akár üzleti célra is megfelelő az ingatlan, a piaci standardoknál magasabb 8–10% éves hozammal hasznosítható rövid távú kiadásra vagy vendéglátási célokra.

A tulajdonos magas minőségben újította fel a házat és családi nyaralóként használta az elmúlt években. Ebben a házban egyszerre megtalálható a tihanyi életérzés és egy olyan magas minőségű felszereltség, amely akár egy nagy család, több generáció vagy több társaság számára is minden igényt kielégítő kikapcsolódási lehetőséget nyújt.