dandan logo

VILLA TIHANY

Tihany

alapterület
260 m²

telekterület
1308 m²

729.000.000 Ft

Egy csodálatos, teljesen újszerű, 1930m2 telken fekvő, bruttó 300m2 luxus ingatlan, úszómedencével, jacuzzival, filagóriával, világítással ellátott teniszpályával, biliárd szobával, szerverszobával és egy rejtett páncélteremmel, most került a piacra.

A földszinten található egy nappali 7 méteres belmagassággal, kandallóval. Az ingatlan 4 hálószobával rendelkezik. Minden tekintetben a legmagasabb kivitelezés 

Az ingatlan 3 részből áll:

– A házban 4 hálószoba, 3 fürdőszoba, nappali, dupla garázs, teljesen felszerelt luxus konyha, billiárd terem, szauna és egy rejtett páncélterem található.

– A udvarban található egy vadonatúj úszómedence, jacuzzi, fedett ülősarok és grillezőhely.

– Klubház kültéri televízióval, kanapéval, playstation-nel, teniszpályával, szükséges megvilágítással és labdafogó hálókkal.

A házhoz hozzáférhetünk a személyes bejárón keresztül ujjlenyomat-olvasó rendszerrel vagy a dupla garázson keresztül automatikus elektromos kapun keresztül.

Ez egy magas minőségű okos otthon, több kamerával és infravörös távfelügyelettel.

A fűtést és a páratartalmat telefonon keresztül (GIRA rendszeren keresztül) bárhonnan vezérelheti.

Teljes biztonságot és kényelmet biztosít a lakóknak.

Az alagsorban található egy billiárd italbárral, faragott lambériával, egy WC-vel és zuhanyzóval ellátott szolgáltató területtel, egy különálló szerverteremmel, saját hűtéssel és folyamatos áramellátással.

A teljes ház fel van készítve szünetmentes áramellátással (akkumulátorok), mellyel akár napokig képes a ház, külső áram felvétel nélkül üzemelni.

Emellett van egy dupla garázs extra kültéri rozsdamentes acél konyhabútorokkal (vadfeldolgozó) és rengeteg tároló beépített alumínium redőnyökkel.

A földszinten található egy nappali 7 méteres belmagassággal, kandallóval, beépített házimozi rendszerrel, egy hálószoba és egy fürdőszoba zuhanyzóval, szaunával.

Ezenkívül luxus étkező található dupla hűtőszekrénnyel (MIELE), Pininfarina vörös egyedi olasz konyhával, tányér előmelegítővel, stb..

Az emeleten 3 hálószoba, egy fürdőszoba káddal és egy háztartási helyiség található, plusz egy terasz. A kasmír selyem szőnyeg nagyszerű kényelmet nyújt a lakóknak.

A különlegességek:

A ház rendelkezik egy hitelesített helikopterleszállóval az autóút szemközti oldalán, világítással, széliránymutatóval és egy kamerával a teniszpálya sarkában.

A leszálló terület bal oldalán nagyszerű 6000 négyzetméteres levendulamező található, amely illatával és szépségével az évszakban nyújt különleges élményt.

A bútorok, díszek, kő, fa és üveg anyagok a legmagasabb minőségűek.