Csorba Dániel

Csorba Dániel

17 éve ingatlanpiacon, több száz eladott ingatlan, több mint százezer követő, az iparág egyik legismertebb alakja, ahogy az Index újságírója fogalmazott: ,,Ha Magyarországon a Tankcsapda a zenekar, Hajas László a fodrász, akkor Csorba Dániel az ingatlanos”.

Vitári Dániel

Vitáry Dániel

17 év tapasztalat nemzetközi értékesítésben, üzletfejlesztésben, startup és nagyvállalati környezetben. Rendszeresen tart előadásokat nemzetközi konferenciákon és rendezvényeken vállalatfejlesztésről, innovációról, és szilícium-völgyi módszertanokról.

Misszió

Az ingatlan piac professzionalitásának építése, egy olyan ökoszisztéma létrehozása, amelyben a tagok bizalommal fordulhatnak egymáshoz. Hosszú távú partnerségek építésére törekszünk Magyarországon és a régióban.

Hogyan dolgozunk?

Olyan értékesítési és marketing elemeket alkalmazunk amelyek segítik az ingatlan hozzáadott értékét a piacon érvényesíteni akár vásárlók vagy az eladók számára. Megtaláljuk a legmegfelelőbb online és offline csatornákat, vevő profilokat alkotunk, tartalmakat gyártunk és azokat el is juttatjuk a leszűkített célközönség számára.

 

Miben tudunk
neked segíteni?

Dolgozzunk együtt, ingatlant keresel vagy eladnál, tanácsadásra van szükséged, üzletet építesz? Keress minket!

NE HAGYD KI
OFFMARKET AJÁNLATAINKAT