dandan logo

BALATONENDRÉDI DOMBHÁZ

Balatonendréd

alapterület
168 m²

telekterület
8575 m²

160.000.000 Ft

Csodálatos érzés ahogy a Balatoni táj fölött az ember megpillantja ezeket a gyönyörű földházakat. Olyan természetközeli élmény, ami pár nap alatt teljesen magával ragadja az embert.

Grátz Antal a szerves építészet kiemelkedő művelője tervezte ezeket a Balatonendrédi földházakat, melyek az elsők között voltak a maguk nemében Magyarországon, amikor 1993-ban építette a tulajdonos. 

Nyáron hűvös, télen kellemes meleg, biztos statikai alapokkal, igazi természetközeli élményt nyújt a földház. 

Galériás nappalival, 2 hálószobával, konyhával, fürdőszobával, szaunával, merülő dézsával, és wifi-s kandallóval, akár 20 fő elszállásolására is alkalmas a ház. További vendégek elszállásolhatók a területen sátorban vagy a faházban lévő ágyakon. 

Az földházban jelenleg vendégszállás és gyermektáborok üzemelnek, májustól szeptemberig teljes teltházzal. Kérem, hogy az időpont egyeztetéskor ezt vegyék figyelembe. 

A terület 8575 m2, zártkert besorolású, gyönyörű panorámával a Balatonra és a déli part erdőire, dombjaira. A földház mérete bruttó 168 négyzetméter. A területen kilátó, lombkorona sétány, faház, fa játszóvár, hely lovaknak és vadállatoknak, teraszok és szaletlik lettek kialakítva. 

Az ingatlan további fejlesztésére még nagyon sok lehetőség van, de mostani állapotában átvéve azonnal használható, keverve a funkcióit, vagy állandóan használt nyaralónak, üzleti célokra vagy otthonnak.